PVC version 1.0

PVC
qr code
Scanner ce code
Configuration requise: PVC 1.0 est compatible avec iPadMiniRetina-iPadMiniRetina, iPhone4-iPhone4, iPodTouchFifthGen-iPodTouchFifthGen, iPhone6sPlus-iPhone6sPlus, iPhone5c-iPhone5c, iPadFourthGen4G-iPadFourthGen4G, iPadAir-iPadAir, iPadAir2Cellular-iPadAir2Cellular, iPad72-iPad72, iPad71-iPad71, iPadMiniRetinaCellular-iPadMiniRetinaCellular, iPadPro-iPadPro, iPhone8Plus-iPhone8Plus, iPad2Wifi-iPad2Wifi, iPadAir2-iPadAir2, iPadMini3Cellular-iPadMini3Cellular, iPadMini-iPadMini, iPhone7-iPhone7, iPadAirCellular-iPadAirCellular, iPadPro97-iPadPro97, iPhone5-iPhone5, iPad23G-iPad23G, iPadMini4-iPadMini4, iPadThirdGen4G-iPadThirdGen4G, iPodTouchSixthGen-iPodTouchSixthGen, iPadFourthGen-iPadFourthGen, iPhone8-iPhone8, iPadMini4G-iPadMini4G, iPadProCellular-iPadProCellular, iPad611-iPad611, iPhone6Plus-iPhone6Plus, iPhone4S-iPhone4S, iPad612-iPad612, iPhone6s-iPhone6s, iPadPro97Cellular-iPadPro97Cellular, iPhone7Plus-iPhone7Plus, iPad74-iPad74, iPadThirdGen-iPadThirdGen, iPhoneSE-iPhoneSE, iPhone6-iPhone6, iPad73-iPad73, iPhone5s-iPhone5s, iPadMini4Cellular-iPadMini4Cellular, iPhoneX-iPhoneX, iPadMini3-iPadMini3. Android et Windows Phone sont pris en charge pour accéder à cette page via flatforms.
Astuce: Accédez à cette page via QR application de numérisation de code sur vos smartphones.

Share PVC ^^

Télécharger maintenant

Capture d'écran de l'application


  • download PVC apps 0
  • download PVC apps 1
  • download PVC apps 2
  • download PVC apps 3
  • download PVC apps 4

Plus d'informations sur PVC version 1.0

Waarschuwing: ""Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life."

Speciaal voor het 100-jarig bestaan van de Utrechtse voetbal club PVC is deze beacon app ontwikkeld om van dienst te zijn tijdens het grote evenement van 12-14 juni maar ook vooral daarna.

Deze app is niet alleen uniek voor PVC. Hij is uniek voor de hele wereld. Het is namelijk voor het eerst dat een voetbalclub een app heeft die reageert op speciale zendertjes genaamd beacons. In en rondom de club hangen op speciale plekken beacons. Als je in de buurt van de beacon komt en je hebt de app aanstaan dan krijg je speciale content. Dit kan van alles zijn. Als je dan de content ‘liked’ door op het hartje te drukken dan komt deze content in jouw voetbaltas. Zo kan je een mooie PVC collectie verzamelen.

Speciaal voor het jubileum is er een kampioenen speurtocht uitgezet. Verspreid over het hele park hangen 5 geheime beacons. Als je dicht genoeg in de buurt komt krijg je een een foto van een kampioenselftal uit de geschiedenis van PVC. Vind alle vijf de kampioenen en koppel de juiste jaartallen aan de kampioenen (tip: gebruik daarvoor het jubileumboek) en laat het zien aan Dirk Pronk. Als je de eerste bent win je misschien wel iets heel moois.

Deze app zal ook na het jubileum van functionele waarde zijn.

Veel plezier!

Télécharger maintenant

Laissez un commentaire

Tag: PVC , PVC